Home

Posted on 24.11.2013
by

Mire se vini ne Phi-Trust!

Ne jemi te specializuar në krijimin dhe administrimin e kompanive, konsultimin e taksave, trashigimin dhe analizave financiare.

Ne ofrojmë saktësi të lartë dhe të afatë kohore të cilësisë zvicerane. Është e vetëkuptueshme se intimiteti është shqetësimi jon i parë dhe e mbajm atë në mënyrë rigoroze.

Wie können wir Ihnen hilfen?

Doni të merrni infrastrukturën e biznesit tuaj dhe reputacionin e Zvicrës? Duke kërkuar për aftësi të veçanta për menaxhimin e pasuritë tuaja shoqërore dhe / ose stafit? Ne jemi partneri juaj ideal dhe ose mund t’ju këshillojë ose të marrë përsipër të gjitha hapat nga A në Z.

Ju lutemi të na kontaktoni për një intervistë, ose për çdo pyetje të tjera në lidhje me shërbimet tona.

Ne do të jemi të lumtur për t’ju përgjigjuar.

Një pasqyrë të shkurtër të shërbimeve tona
  • Strukturat ligjore
  • Këshillit të investimeve të këshillit tatimore
  • Krijimi dhe administrimit të biznesit
  • Konsultimi taksave